Rossi en Rocki

Deze twee hartendiefjes vonden hun plekje bij een geduldig en rustig gezin dat hen zal omringen met veel liefde. Ze zullen snel open bloeien!

=======================================================

Rossi en Rocky zijn twee gecastreerde broertjes, geboren ca 05/2020. Ze werden gevonden op een zwerfplek maar hadden zeer zeker een thuis gekend. De twee sukkeltjes waren erg angstig maar zodra ze in mensenhanden kwamen, bedaarden ze en genoetn ze zelfs van aandacht. Wat hebben ze op straat ook allemaal meegemaakt? niemand weet hoe lang ze al hun plan hadden moeten trekken. Gelukkig verkeerden ze bij aankomst wel in goede gezondheid. Ze waren alleen erg hongerig en onzeker.

Voor deze twee zachtaardige jongens is het belangrijk dat ze terecht komen bij iemand die geduld heeft en hen aldus tijd geeft om tot rust te komen zodat ze terug hun vertrouwen kunnen schenken aan tweevoeters. Gezien hun verleden kan je verwachten dat ze eenkennig zullen blijven naar de mensen toe die hen verzorgen. Dat heeft als voordeel dat ze buiten op hun hoede zullen blijven voor vreemde mensen en zomaar niet met iedereen zullen meelopen.

In het begin moeten ze uiteraard eerst binnen tot rust komen alvorens ze buiten mogen maar die mogelijkheid om buiten te gaan, zullen ze wel nodig hebben na verloop van tijd.

Ze kleven werkelijk aan mekaar dus is het evident dat de twee broertjes ook enkel samen kunnen verhuizen.