Drie gecastreerde rammetjes en 5 meisjes

Deze diertjes kregen allen een goede thuis

=======================

Deze konijntjes werden gered van de dood. Ze kunnen apart geadopteerd worden, maar ze hebben wel behoefte aan soortelijk gezelschap.

Heros is een zwartwit bont gecastreerd rammetje van november. Hij heeft een iets langere vacht en is daardoor erg zacht. Inspecteert eerst de ren voordat hij van het gras gaat eten, en komt meteen naar je toe als je met eten langskomt. Ietwat verlegen, maar ook hem kan je aaien zonder problemen, oppakken vindt hij nog niet zo leuk.

Jamey is een heel leuk rammetje, geboren in november ’12. Je kan hem zonder problemen oppakken, aaien is wat moeilijker want hij is erg actief en wil liefst zo snel mogelijk de ren in. Hij eet zonder problemen uit je handen, en zit je soms achterna als je wegloopt met eten vast. 

Keira, is een zwart voedstertje met wat grijze haren op haar flank. Ze is eveneens geboren in november ’12  en is een zeer vinnige dame: stilzitten kent ze niet. Ze is heel sociaal naar mensen en naar de andere
konijnen, ze laat haar eten liggen om nieuwe dingen te besnuffelen.

Leona is een schuchter voedstertje, geboren in november ’12, ze is zwart met wat grijze haren op haar flank. Een verlegen meisje dat voorlopig nog vaak wegkruipt in een holletje van hooi, wordt niet graag gepakt of geaait, maar stamp of bijt zeker niet.

Maikel is een heel schattig zwart gecastreerd rammetje van november ’12. Gezellig konijntje dat naast je komt zitten in de ren. Als hij een ontsnappingsroute ziet, is hij de eerste die er ook gebruik van zal maken. 

Nova is een konijngrijs voedstertje, geboren in november ’12. Een pienter meisje, helemaal partner in crime van Mallory, samen zoeken ze naar dingen om uit te steken zoals potjes omkiepen, touwtjes doorknagen of holletjes graven. Je kan haar oppakken, aaien en uit je hand laten eten.

Opium is een grijs voedstertje van november ’12. Ze wordt niet graag opgepakt, maar aaien daar kan ze
niet genoeg van krijgen. Ze eet zonder problemen uit je hand, en in de ren is het een rustig konijn naar de

Peach is een zwartwit bont voedstertje van november ’12. Ze heeft nog schrik om opgepakt te worden en geaaid te worden, maar ze komt wel aan je snuffelen in de ren.  Ze durft meer als ze bij een ander konijntje in de buurt is.