Pierrot

Pierrot verhuisde samen met vriendinnetje Puncky naar een liefdevolle thuis. Amper 20 uur later kregen we al het schitterende nieuws dat Pierrot reeds mee op de zetel zat en genoot van al die aandacht en rust. Puncky heeft wat meer tijd nodig zoals verwacht; zij stak zich nog weg voorlopig. Hopelijk kunnen ze nog lang samen genieten van hun nieuwe thuis.

=======================================

Pierrot is een gecastreerde kater, geboren 08/2011. Deze lieverd werd afgestaan wegens verhuis met de melding dat het een lelijke kat was met hazenlippen. Onze verbazing was dan ook groot als we deze knappe jongen onder ogen kregen. Zijn bovenlip was weliswaas opgezet maar dat bleek een resultaat te zijn van een ontsteking aan de binnenzijde van zijn mond waar de sukkelaar veel pijn door had. Hij was niet eens gecastreerd dus we kunnen er gerust vanuit gaan dat deze jongen die overigens zelfs geen naam gekregen had, nooit enige medische verzorging heeft gekregen.

Ondertussen is Pierrot goed bekomen en is de ontsteking zo goed als verholpen. Waar hij in het begin wat apathisch leek -mogelijk door zijn toestand- is hij nu een spontane lieve kater die graag op schoot komt en geflodderd wordt. Met soortgenoten heeft hij geen enkel probleem. Voor dominante dieren gaat hij rond en honden die hij totaal niet gewend was, durft hij nu ook al te vertrouwen.  Kortom: een makkelijke poes die zich snel aanpast.