Duveltje

Duveltje mocht verhuizen naar een thuis waar hij naast menselijke aandacht ook andere poezen als gezelschap zal hebben. Ondertussen was de tweede zus Dorie ook toegekomen en wat bleek: Dewi en Dorie vonden mekaar direct terug als twee terughoudendere poezen naar mensen toe terwijl Duveltje zat te mauwen voor aandacht. Dat was de reden waarom we besloten om Duveltje geen kans te ontnemen om apart te verhuizen. Voor Dewi en Dorie gaan we nu op zoek naar een thuis waar ze vrijheid krijgen zoals ze dat gewend waren zonder al teveel dwingende handen.

======================================

Dit duo, broer en zus, zijn geboren ca Juni 2011. Ze hebben lange tijd op straat moeten doorbrengen maar wenden heel snel terug aan een huiselijk leventje. Voor Duveltje is een allemansvriend terwijl Dewi eerst vertrouwen moeten winnen. Daar helpt haar broer dan wel bij doordat hij het goede voorbeeld geeft.

Gezien ze al gans hun leven samen hebben doorgebracht en ze ook wel echt aan mekaar verknocht zijn, willen we hen samen een liefdevolle thuis bezorgen en uiteraard één waar ze na verloop van tijd ook buiten zullen kunnen.