Nero

Het seniorpoesje, Nero, mocht eindelijk dan toch ook verhuizen naar zijn eigen knusse thuis waar hij hopelijk nog lang zal mogen genieten van veel aandacht en knuffels. Eindelijk alle aandacht voor zich na al die jaren alles te hebben moeten delen in een huis met 35 soortgenoten zonder de mogelijkheid om buiten te gaan. Iets wat Nero hier toch wel heel graag deed. Dat wordt genieten vanaf nu!

===============================================

Nero is een seniorpoesje, geboren 06/2005. Hij maakt deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Momenteel is de eerste groep van negen gearriveerd. Vermoedelijk volgen er nog zo’n 12tal. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.
Ook Nero hoopt snel een warme thuis te krijgen. Wat zou hij genieten van een geborgen thuis waar hij in alle rust zijn oude dag mag doorbrengen! Natuurlijk is hij gewend om in groep te leven maar we willen hem niet terug in een grote groep zien terecht komen. Het is de hoogste tijd dat ook hij wat privé-aandacht krijgt maar liefst wel met minstens één soortgenoot want anders zal het verschil al te groot zijn.