Sientje

Sientje verhuisde samen met haar jongere lotgenootje Poema naar een grote dierenvriend waar twee soortgenootjes hen verwelkomen. Wetende dat ze in een groep van meer dan 35 katten leefde binnen in één huis zal dit voor hen geen probleem zijn!

================================================

Sientje is een seniorpoesje, geboren 06/2005.  Zij maakt deel uit van een grote groep poezen die toekwam nadat hun verzorgster op leeftijd opgenomen is in het ziekenhuis door een gecompliceerde beenbreuk. In totaal verzorgde de vrouw zo’n 35 poezen. Momenteel is de eerste groep van negen gearriveerd. Vermoedelijk volgen er nog zo’n 12tal. Ze werden allemaal binnen in huis gehouden zonder mogelijkheid om buiten te gaan. We vrezen echter dat er een aantal poezen gedwongen werden tot een binnenleven terwijl ze veel liever ook buiten zouden gaan. We zijn dus voorzichtig om te zeggen dat ze binnen kunnen leven.
We kregen gelukkig aardig wat informatie via de dochter die de poezen ook goed gekend heeft. Zo weten we welke poezen best bij elkaar geplaatst worden zonder dat ze weken in de opvang moeten verblijven voordat ze geadopteerd kunnen worden.

Ook Sientje hoopt snel een warme thuis te krijgen. Wat zou ze genieten van een geborgen thuis waar ze in alle rust haar oude dag mag doorbrengen! Natuurlijk is ze gewend om in groep te leven maar we willen haar niet terug in een grote groep zien terecht komen. Het is de hoogste tijd dat ze wat privé-aandacht krijgt!