Eiko

Eiko mag rond 25/01 verhuizen naar haar nieuwe stekje waar haar een vriendje wacht dat eveneens bij Het dierenthuisje geadopteerd werd maar nu helaas treurt wegens de dood van zijn vriendje. Hopelijk mag ze daar haar verdere leventje genieten.

=====================================

Eiko had een liefdevolle thuis gevonden waarmee het direct klikte maar helaas kregen we zonet het trieste nieuws dat de zoon zwaar allergisch is voor de poes en ze geen andere mogelijkheid hebben dan haar morgen (zaterdag 26/11) terug te brengen. Omdat Eiko zo’n nood heeft aan aandacht en een rustige omgeving deze dringende oproep om mee te zoeken naar een warme thuis voor deze lieverd.

Hopelijk vindt de sukkel snel terug een geborgen én blijvende thuis!

======================================

Eiko is een jong gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 03/2015. Ze had maar liefst twee nestjes gebaard deze zomer als zeer jonge mama. Volgens de verzorgers had ze vorig jaar ook al een nestje groot gebracht. Gelukkig kregen we er weet van en konden we veel leed naar de toekomst toe voorkomen door zowel kittens als mama te laten steriliseren.

Eiko is een heel sociaal en braaf poesje. Ze houdt van menselijke aandacht maar niet van drukte hoewel ze in haar eerste gezin veel mensen om zich heen had. Toch zouden we haar liefst in een rustig gezin plaatsen zonder al te jonge kinderen. Van honden is ze angstig doordat ze daar geen goede ervaringen mee heeft. Als er echter een hond aanwezig is die haar ontziet, zal ze snel begrijpen dat ze hiervoor geen angst moet hebben.

Ze was gewend om buiten te gaan dus ze is niet geschikt als appartementspoes.