Korby & Kriko

Korby en Kriko kregen eindelijk hun welverdiende thuis! ze hebben er lang op moeten wachten maar hun nieuwe personeel is dan ook echt wel gek van hen. 

=========================================

Korby is een langharige, gecastreerde kater, geboren ca 06/2009. Kriko is zijn dikke vriend en is één jaartje jonger. Beiden kwamen toe in 2016 als erg onderkomen en terughoudende poezen. Ze maakten deel uit van een groep van 45 dieren die we toekregen nadat de hoogbejaarde verzorgers hun “hobby” uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren.

We zijn nu twee jaar verder en deze jongens zijn open gebloeid tot lieve knuffelaars. Ze laten zich zelfs op de buik aaien. Bij verandering van thuis zullen ze mogelijk wel even terug een aanpassingsperiode nodig hebben maar we zijn er zeker van dat ze zich ook elders als grote hartendieven zullen gedragen.

Korby had bij aankomst last van Entropion (inkrullende wimpers) maar dat is operatief verholpen. Het enige waar nog aandacht aan moete geschonken worden is zijn mondje dat nu en dan wat ontsteekt. Zijn tandjes werden onlangs verzorgd en ook dat is nu veel beter.

Korby en Kriko worden enkel samen geplaatst want zonder mekaar kwijnen ze weg. Ze zijn met andere poezen ook zeer sociaal. Ze zijn immers gewend om in een grote groep te leven. kijk zelf maar: https://www.youtube.com/watch?v=J557rLrW4MA