Elmo & Frodo

Elmo en Frodo kregen inmiddels een liefdevolle thuis.

Er werden inmiddels al enkele contacten gelegd met kandidaat adoptanten en we wachten nu even op bericht van de eigenaar over het verloop ervan alvorens andere kandidaat adoptanten in contact te brengen. Kijk ook eens naar het duo Vlekje en Pluche aub; weliswaar geen Britse kortharen, dan wel hele lieve poezen…

============================ 

Elmo is een Britse korthaar, geboren 03/04/2009. Frodo is eveneens een Britse korthaar, geboren 27/08/2009. Beide dieren zijn erg op mekaar gesteld en moeten dus samen een nieuwe thuis vinden. De eigenaar zoekt voor hen een liefdevolle adoptant vanwege gebrek aan tijd.

De dieren zijn gewend om vooral binnen te leven. Soms komen ze buiten maar de tuin is dan ook volledig omsloten. Elmo is erg nieuwsgierig en voelt zich overal direct thuis. Hij zoekt steeds contact en gaat ook graag om met kinderen. Helaas heeft hij HCM, de typische hartziekte voor Britse kortharen maar dankzij de medicatie die hij twee maal daags inneemt, heeft hij er geen last van. Hij krijgt een voeding waarvan hij zeker niet teveel aandikt want dat zou zijn hart te zwaar belasten.

Frodo is eveneens een erg lieve en zachtaardige poes die wel met kinderen om kan gaan maar toch sneller een rustige plek zal opzoeken. Hij is terughoudender voor vreemde mensen en zal bij bezoek zich eerder terug trekken op zijn krabpaal.

Wie graag kennis maakt met dit duo kan ons bellen of mailen voor verdere informatie.