Bella en haar kroost

Mama Bella en twee van haar zonen verhuisden naar een warme thuis waar ze konijn mogen zijn en ruimte ter beschikking hebben.

=========================

Bella is een Franse hangoor, geboren in december 2013. Haar kroost is geboren op 15/12/2015. Helaas was haar vriendje -dat weliswaar gecastreerd was- niet lang genoeg apart gehouden waardoor Bella deze nest baarde. De konijntjes zijn dus kruisingen van mama Bella met een langharig dwergkonijntje, maar aan de grootte van de diertjes te zien heeft mama gezorgd voor hun omvang. Het zijn dus zeker geen dwergkonijnen!

Allemaal zijn het lieverds die gewend zijn aan mensen. Mama Bella is een heel lief en sociaal dier en dat brengt ze over op haar kleintjes. Deze diertjes zullen pas kunnen verhuizen na castratie/sterilisatie en enkel  minstens twee aan twee. Het zijn eveneens geen diertjes om in een hok binnen te houden; ze hebben ruimte nodig. Wanneer ze kunnen vertrekken, is nog niet bepaald momenteel want dat hangt af van hun verdere groei.

Wie interesse heeft voor adoptie kan al wel komen kennis maken zodat de diertjes na sterilisatie/castratie direct kunnen verhuizen naar hun nieuwe plekje.