Emmi

Emmi heeft een gouden thuis gekregen! Ze vertoeft voortaan in het gezelschap van drie andere seniorpoesjes en twee grote dierenvrienden die alles doen om hun oudjes een zalige oude dag te schenken. Reeds kort na haar thuiskomst kregen we al een eerste foto door; Emmi voelt zich thuis!

================================

Emmi is een oud poesje van vijftien jaar. Ze werd achter gelaten door de eigenaar en heeft een klein jaar bij de buren rond gezworven. Nu het koud werd, vroegen deze mensen om haar op te vangen.

Omdat Emmi er erg onderkomen uitzag, lieten we bloed nemen en daaruit kwamen weinig of geen noemenswaardige afwijkingen. Helaas werd ze wel positief bevonden op kattenaids maar dat is alleszins niet uitgebroken. Dan zou ze immers op haar respectabele leeftijd dat jaar zwerven niet overleefd hebben. Op een loopneusje na heeft ze nergens last van.

Deze super lieve en aanhankelijke schootzitter heeft nood aan affectie, rust en bijgevolg dus een eigen thuisje. Ze vormt absoluut geen gevaar voor andere poezen want de sukkel zal geen vlieg kwaad doen! Ze is ook heel sociaal met honden en soortgenoten. Emmi heeft genoeg van het buitenleven en ligt liefst van al lekker warm in de zetel.

Wie wil deze schat nog een liefdevolle oude dag bezorgen?