Sepke & Floorke

Sepke en Floortje vonden rechtstreeks een nieuwe thuis; ze hoefden gelukkig niet eerst in opvang te komen voor ze hun definitieve plekje kregen.

====================

Sepke en Floortje zoeken een nieuwe thuis wegens tijdsgebrek. Broer en zus zijn geboren op 3 september 2010 en kwamen op de leeftijd van acht weken bij de huidige eigenaar terecht.

Het duo is gewend om binnen te leven. Sepke en Floortje zijn erg zachtaardige poezen die graag knuffelen en nooit zullen uithalen, maar ze moeten de tijd krijgen om te wennen aan nieuwe mensen. Bij bezoek kruipen ze onder de kast of zetel maar mits wat geduld verdien je hun vertrouwen en zijn het de grootste schatten. 

Beiden zijn rustige poezen en ze houden dan ook van een rustige omgeving. De liefde tussen beiden is erg intens zodat ze met zekerheid samen moeten blijven. Ze werden gester./gecastr. en gechipt. Medisch alles in orde.

Heb je interesse om deze twee lieverds een thuis te geven, bel ons dan even op en we geven je graag de informatie door van de eigenaar voor kennismaking.