Ferro

Lieve, zachtaardige Ferro wist zijn kandidaat adoptanten te overtuigen van zijn liefde voor mensen. Hij krijgt er meteen een vriendinnetje bij dat haar overleden huisgenootje erg miste.

==================================================================

Ferro is een gecastreerde kater, geboren ca. 06/2020.  Helaas zocht hij zijn heil bij iemand die geen dieren mocht houden en moest daardoor alweer op zoek naar een nieuwe thuis.

Die gaan wij samen met hem zoeken want dit keer moet het zijn for-even-home worden. Ferro heeft al veel teveel moeten meemaken in zijn jonge leventje. Dat maakt dat hij angstig kan reageren, nochtans was hij bij zijn laatste verzorger wel heel rustig. Heel de situatie is hem dus duidelijk teveel geworden.

Eens je Ferro rustig benadert en aait dan ontpopt hij zich tot een genietertje die zelfs op zijn buikje wil geaaid worden. Gezien Ferro gewend was om ook buiten te gaan, zal hij een tuin zeker op prijs stellen.  Voor hem zoeken we een rustige thuis, al dan niet met soortgenoten, waar hij begrip krijgt zodat hij in alle rust kan ontplooien tot een lieve en devote huispoes.