Fleake

Fleake wordt rotverwend vanaf nu!  Ze verhuisde tijdelijk onder pleegouderschap naar haar nieuwe gezinnetje waar ze als een heuse prinses zal behandeld worden.  Ondertussen was ze medisch al aardig opgeknapt. Zodra we volledig gerust kunnen zijn in haar gezondsheidstoestand, zetten we het over in een adoptiecontract en is haar een mooi leventje verzekerd.

=====================================

Fleake kwam toe nadat ze bij een collega asiel was binnen gebracht. Een mini-mini Maltezer (van 1,5 kilo) van goed twee jaar oud met geen al te mooi verleden; zover is duidelijk.

Het kleine hartendiefje werd zopas gesteriliseerd en het bloed vertoonde toen een aantal onregelmatigheden. Dat is mogelijk allemaal te wijten aan haar onderkomen toestand dus we hopen dat ze -mits de goede zorgen hier- snel op krachten komt zodat haar volgende rapport betere cijfers vertoont.

Een ander klein probleem is dat ze niet zindelijk is: klein omdat het echt wel erg kleine plasjes zijn maar het is natuurlijk niet zoals het hoort. Daar werken we dus ook aan en ondertussen doet ze al aardig goed in de tuin als ze maar op tijd en stond even wordt buiten gezet. Ze moet dus nog leren om zelf aan te geven wanneer ze buiten moet.

Niettegenstaande die minpuntjes hopen we dat ze toch binnenkort een eigen thuisje mag krijgen en in tussentijd hopen we dat ze wat steun mag verwachten van een meter of peter…

Lees hier hoe je meter of peter kan worden over Fleake.