Garfield

Helaas kon de behandeling met Interferon Garfield niet overeind houden. Het pijnvrij genieten, dat we hem zo’n 1,5 maand konden gunnen, hield op en we merkten dat hij terug pijn kreeg. Dit ondanks hulp van medicatie. We konden Garfield helaas niet meer helpen. In samenspraak met de dierenarts werd besloten dat we Garfield moesten behoeden van erger lijden. In alle rust en op zijn geliefkoosde plekje viel de lieverd in een diepe slaap. Weer zo’n lieverd die de hemel nog wat meer doet stralen.

Dank aan iedereen die Garfield gesteund heeft in de periode dat we hem de best mogelijke zorgen gaven!

======================================================

Garfield zocht zijn heil bij een gezin waar reeds poezen en andere dieren hun thuis vonden. Hij kreeg aandacht en verzorging maar kwam er niet binnen. Eerst was hij erg schuw en geleidelijk aan bloeide hij open. Helaas bleek Garfield hulpbehoevend te zijn en daarom gingen ze te rade bij een dierenkliniek. Na de kat bekeken te hebben, vertelden ze deze mensen dat ze dit met 500€ niet zouden uitvegen. Het schrok hen af en zo kwamen ze bij ons terecht met de vraag of we Garfield wilden en konden helpen.

Hij had inderdaad dringend hulp nodig. Zijn mondje was erg ontstoken dus moesten er redelijk wat tandjes getrokken worden. We konden ook best bloed laten nemen voor ontleding want dit kon mogelijk wel eens een aidspositieve kater zijn. Helaas was ons vermoeden terecht. Al bij al kwamen we op een kostenplaatje van 334€ inclusief de labokosten.

In samenspraak met de verzorgers werd besloten om Garfield toch maar hier te laten. Hij voelt zich hier zeker niet ongelukkig en we hebben de kennis om zijn medische toestand goed op te volgen wat helaas wel nodig is.  Deze lieverd kan met alles en iedereen overweg. Zijn vorige verzorgers vertelden dat hij zelfs vaak rug aan rug lag te slapen met hun haantje.

Garfield is dus een blijvertje en zorgenkindje. Wie wil hem steunen door zijn meter/peter te worden aub?