Grompeltje

Grompeltje heeft haar ideale liefdevolle thuis gevonden! Na veel geduld te hebben, is het haar dan toch gelukt om de harten van lieve dierenvrienden te veroveren. Meer nog… ook Julie die al meer dan twee jaar bij Het dierenthuisje verbleef kreeg de kans van haar leven bij deze mensen. Deze twee seniordames worden er vanaf het eerste moment al dik in de watten gelegd. Enkele uurtjes later kwam al het eerste geruststellende bericht dat beiden hun aandacht komen vragen bij hun kersverse personeel.

=======================================

Grompeltje is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 2004. Wegens overlijden van haar baasje kwam ze bij asiel Het Blauwe Kruis terecht waar ze door stress erg afwijzend was naar haar verzorgers. De kans dat ze op door haar asociale houding niet geadopteerd werd was erg groot en daarom verhuisde Grompeltje naar Het dierenthuisje. Ook hier heeft ze enkele dagen nodig gehad om tot rust te komen maar eens dat voorbij was, ontpopte ze tot een grote aandachtvrager.

Toch zou dit mooie oudje liever een rustig plekje voor zichzelf vinden. Ze kan het best vinden met soortgenoten zolang ze haar in haar waardigheid laten… geen dominante poezen dus. Haar vacht lijkt op dat van een leeuwtje en heeft verzorging nodig.

Verder is Grompeltje een grote genieter die de meest knusse en zachte plekjes in huis opzoekt, maar ook als een hazenwind door de tuin rent van tijd tot tijd. Ze verkeert in prima gezondheid.