Pierre

 

 

25/02/2016: Pierreke kwam twee jaar geleden bij ons ’s avonds toe in een grote bench. Toen was hij een biggetje van 3 maanden dat helaas als misplaatst geschenk diende. Gelukkig is hij door de jarige naar Het dierenthuisje gebracht waar Pierre wel een varkenleven kan genieten zoals hij het betaamd. Op de foto kan je zien dat het geen Pierre”ke” meer is… Hoera voor Pierre!

=================================

Pierre is een mini varkentje dat als geschenk diende aan iemand van een cateringsbedrijf die er totaal niet op voorzien was en tevens helemaal niet gelukkig mee was. Het biggetje was niet gesocialiseerd, gecastreerd en was drie maanden oud bij aankomst.

Hij zocht natuurlijk nestwarmte en die vond hij bij Charlie mits wat gegrom in het begin van deze bompa. Eerst hebben we nog getracht en gehoopt om voor Pierre een nieuwe thuis te vinden maar tegen de tijd dat er een geinteresseerden kwamen die ook nog wisten waar ze aan begonnen, was Pierre zodanig ingeburgerd zodat we het voor hem beter vonden om hem niet meer te verhuizen.

Nog steeds is hij angstig voor mensen en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. Hier is dat geen bezwaar: hij leeft met de andere corpulente soortgenoten in groep en vermaakt zich.

Wie Pierre of één van zijn vriendjes wil steunen, kan dat door meter of peter te worden.