Harry

Update : 04/05/2016

Met Harry gaat alles prima, meer zelfs we zijn stomverbaasd. Na een half uurtje was hij al aan het eten en had hij de kattenbak gebruikt. Zondag was hij ineens verdwenen: onze stoere kater was op verkenning getrokken in de tuin, hij had helemaal zelf de weg gevonden en hij kan ook zelf terug naar binnen komen. Maandagochtend, weer een verassing, hij klimt op de stoelen en doet daar een dutje. Hij kan nu zelf op onze schoot klimmen, wat hij ook regelmatig doet want hij is een echte knuffelaar. Justine en Bieber hebben hem al helemaal aanvaard, voor ons Isis is het een beetje moeilijker, veel geblaas en geslaag maar het betert van dag tot dag. Isis is een beetje onzeker bij andere katjes zeker als ze recht op haar af komen gelopen, maar Harry reageert er erg positief op, hij tracht haar dan te ontwijken. Hij kan perfect omgaan met zijn beperking en hij geeft enkel plezier. Wij zijn heel blij met onze knapperd, zo’n mooie en zachtaardige kater

==============================

Harry heeft een gelukkig engel gediend! Hij kreeg een liefdevolle thuis bij dierenvrienden die hem nog een heerlijk willen verwennen.

===============================

Harry is een gecastreerde kater, geboren ca 2006. Harry is blind en vermoedelijk reeds sinds zijn geboren of toch alleszins vanaf jonge leeftijd. Hij gaat erg zelfzeker om met zijn handicap en heeft eigenlijk geen enkel probleem om zich aan te passen in een nieuwe omgeving. In omgang is hij een grote lieverd; zowel met mensen als soortgenoten is hij zeer sociaal. Honden kende hij tot voor kort niet maar die heeft hij hier leren kennen en ook dat geeft geen problemen. We hebben hem één keer geholpen als hij op zoek ging naar de kattenbak en sindsdien gaat hij er uit zichzelf netjes en tijdig heen.

Een schat van een poes die veel liefde wil geven in ruil voor een liefdevolle eigen thuis.