Isaec

De vrijwilligster is haar bureelpoes kwijt! Hij heeft een eigen thuis voor zichzelf gevonden. Even een pijnlijk afscheid maar hij zal snel ondervinden dat hij nu nog beter is terecht gekomen. Eind goed, al goed!

==============================================

Isaec is ondertussen een bureaupoes geworden bij één van onze vrijwilligers. Daar geniet hij van veel aandacht en gezelschap. Omdat Isaec zodanig treurde om het feit dat zijn vrouwtje hem afstond, durfden we hem niet direct te laten vertrekken. Zijn huidige verzorgster heeft hem terug aan het eten gekregen na een periode van vasten. Isaec stelt het nu goed maar we zijn zeker dat hij het nog beter zou stellen als hij kan terecht komen bij een rustige thuis zonder soortgenoten én waar hij ook buiten kan. Die mogelijkheid heeft hij immers momenteel niet.

Denk jij deze lieverd zijn ideale thuis te kunnen bieden? Stuur dan aub een mailtje met jouw leef- en woonomstandigheden én vergeet jouw telefoonnummer niet te vermelden.

==============================================

Isaec is een gecastreerde kater, geboren in augustus 2016. Een enorme lieverd die werd afgestaan omdat hem verzorgen te zwaar werd voor zijn eigenares op leeftijd. Isaec is gewend om buiten te gaan en heeft daar ook echt nood aan. Een kattenluik is voor hem het ideale want het liefst van al gaat hij buiten wanneer hij zin heeft en hij doet daar ook graag zijn behoefte. Verder heeft hij met niets of niemand problemen.  Drukte van kleine kindjes is hij niet gewend.

Hij werd geadopteerd samen met een ander poesje maar helaas bleek Isaec liever alle aandacht voor zich alleen te hebben. De adoptant koos ervoor om het angstigere poesje te houden omdat Isaec makkelijker een thuis zal vinden. Isaec is inderdaad een zeer makkelijke poes in omgang die zich direct thuis voelt op voorwaarde dat hij veel aandacht krijgt. Momenteel is hij enorm verdrietig en schreeuwt hij om aandacht. De lieverd is echt heel treurig.

Wie wil hem die liefdevolle thuis gunnen?! Je krijgt met hem een schat van een poes in huis die overloopt van liefde voor zijn verzorgers.