Isaec

Er zijn inmiddels contacten met kandidaat adoptanten.

============================================

Isaec is een gecastreerde kater, geboren in augustus 2016. Een enorme lieverd die werd afgestaan omdat hem verzorgen te zwaar werd voor zijn eigenares op leeftijd. Isaec is gewend om buiten te gaan en heeft daar ook echt nood aan. Een kattenluik is voor hem het ideale want het liefst van al gaat hij buiten wanneer hij zin heeft en hij doet daar ook graag zijn behoefte. Verder heeft hij met niets of niemand problemen.  Drukte van kleine kindjes is hij niet gewend.

Hij werd geadopteerd samen met een ander poesje maar helaas bleek Isaec liever alle aandacht voor zich alleen te hebben. De adoptant koos ervoor om het angstigere poesje te houden omdat Isaec makkelijker een thuis zal vinden. Isaec is inderdaad een zeer makkelijke poes in omgang die zich direct thuis voelt op voorwaarde dat hij veel aandacht krijgt. Momenteel is hij enorm verdrietig en schreeuwt hij om aandacht. De lieverd is echt heel treurig.

Wie wil hem die liefdevolle thuis gunnen?! Je krijgt met hem een schat van een poes in huis die overloopt van liefde voor zijn verzorgers.