Poncho & Flokkie

Deze twee lieverds hebben hun nieuwe vrouwtje voor hen weten te winnen dankzij hun lieve gespin. Ze gaan een nieuw en onbezorgd leventje tegemoet.

================================================================

Poncho en Flokie zijn twee lotgenoten die wegens verhuis naar het buitenland werden afgestaan. Poncho is een gecastreerde kater, geboren 0p 7 maart 2012 en Flokie is een gesteriliseerde kattin, geboren  op 25 augustus 2014.

Twee lieverds die een hele goede thuis hebben gekend en nu de kluts dus echt wel kwijt zijn. Ze hopen dan ook om gauw terug in een warme, liefdevolle thuis hun leventjes te kunnen verder zetten.  Ze hebben allebei zachte karakters en houden van aandacht geven en krijgen.

Ze waren gewend om via een kattenluik buiten te gaan wanneer ze wilden.  Met soortgenoten zijn ze goed in omgang. Van honden zijn ze bang omdat ze dit nog niet kennen maar als de hond hen negeert zal ook dat zeker wel lukken.

Beiden waren een rustige omgeving gewend dus geven we de voorkeur aan een thuis zonder al te kleine kinderen.

Volgens de dame die hen afstond, kunnen ze apart geplaatst worden maar als we nu zien hoe ze mekaar hier opzoeken, geven we er toch de voorkeur aan om hen samen te houden.