Jerry

Jerry kwam samen met Ben toe, twee zeer angstige broertjes die uit een zeer trieste situatie gered werden. De poesjes die bij aankomst een zevental maanden waren, zaten dag en nacht op een klein koertje. De vrouw had ze als kittens in huis gehaald maar de vriend was daar niet mee eens zodat ze maar buiten moesten blijven. Het enige afdak wat ze hadden was een plank die schuin stond tegen de muur. het was een klein stadskoertje dat vol ontlasting lag want kuisen was er niet bij, zo te zien. Dit duo was geboren in april 2018, aldus de vrouw. Op 26 januari 2020 wisten we hen er buiten te halen met groot machtsvertoon van de vriend. De diertjes waren panisch voor hem.

Om hen tot rust te laten komen, plaatsten we hen eerst in een unit waar het heel rustig is in de hoop dat we zo konden trachten om hun wantrouwen in mensen te verminderen. Helaas moesten we hen na een dikke week in de groep laten want het was voor hen geen leven en wij konden het niet meer aanzien. Zo’n angst straalden ze uit als we nog maar in de gang kwamen; de sukkels!

Tot ons groot verdriet troffen we Ben enkele weken later levensloos midden in de tuin aan. Vermoedelijk was het hem allemaal teveel geworden en was het noodlot toegeslagen. Jerry wist zich gelukkig overeind te houden en vond andere vriendjes in de groep waar hij mee optrekt. Van mensen wil hij nog steeds niets weten. We kunnen het hem niet kwalijk nemen!