Julia

Julia heeft het getroffen! Samen met haar vriendinnetje die haar steun gaf, mocht ze verhuizen naar een grote dierenvriend die een tuin heeft die volledig catproof omheind is. Ook een wat oudere huiskater verwelkomde hen. Hopelijk komen de twee lieverds er snel tot rust en genieten ze voortaan van een zorgeloos leventje.

===============================================

Julia is weer een “speciaal gevalletje”. Ze is een jong gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 01/2019. Helaas heeft Julia geen gepaste verzorging gekregen toen haar oogjes ontstoken geraakten wat nu resulteert in zwaar littekenweefsel. We gingen zonet te rade bij de oogspecialiste die ons vertelde dat Julia perfect zo verder kan en dat ze er geen pijn van heeft. Ze ziet nog wazig dus dit is een poesje dat best binnen kan blijven. Een afgesloten terras zou mooi zijn maar een noodzaak is het niet. Wel noodzakelijk is liefde en aandacht en liefst ook een sociale soortgenoot want die kan haar wegwijs maken en wat zekerheid geven. Naar mensen toe is ze een enorme lieverd maar in het begin is ze in een nieuwe omgeving schrikkerig van harde geluiden. Het is dus belangrijk dat ze in een rustige omgeving terecht komt. Ze kan goed opschieten met Regi maar hij moet wel buiten kunnen. Hij is trouwens vriend met alles en iedereen.

Wie meer informatie wenst over Julia mailt ons best even met een beschrijving van de thuissituatie, de verwachtingen en vergeet het telefoonnummer niet te vermelden aub.

Hopelijk vindt deze lieverd snel dat liefdevolle plekje om tot rust te komen!