Juliette

Schitterend nieuws over en voor Juliette! Ze is dankzij onze rubriek “rechtstreekse plaatsing” gevrijwaard van veel stress want ze is zonder eerst in opvang te komen rechtstreeks mogen verhuizen naar haar nieuwe thuis.

===========================================

Juliette is een gesteriliseerde kattin, geboren op 29/11/2014.

De eigenaar verhuisde haar mee van een woonst met tuin naar een klein appartement en helaas is Juliette daardoor erg treurig geworden.  Ze moet nu samen met een soortgenoot een te kleine ruimte delen en dat gaat mis. Daarom zoekt haar verzorgster een geschiktere thuis voor haar zodat ze terug kan open bloeien. Een thuis waar Juliette zich gelukkig voelt, is een plek waar ze aandacht kan geven en mag krijgen. Ze is helemaal niet schuw en komt graag flodderen. Een tuin is aldus ook zeker een vereiste en het liefst zou ze als enige poes verwend worden.

We proberen Juliette rechtstreeks van bij de eigenaar een nieuwe thuis te schenken zodat ze de stress van een opvang niet hoeft door te maken. Wie interesse heeft in deze lieve dame kan ons mailen. We brengen je dan graag in contact met haar verzorgster.