Molly

Sinds februari 2017 verbleef Molly bij het dierenthuisje. Nooit hadden we gedacht dat ze zo zou open bloeien zodat ze nog een eigen thuis zou kunnen krijgen. Vandaag was haar geluksdag! Molly gaat morgen nog even op controle bij de dierenarts en vertrekt dan naar haar eigen thuisje! Al haar verzorgers hier zullen haar missen maar ze krijgt het mooiste geschenk dat wij én zij kon wensen.

======================================================

Molly  is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 08/2010. Ze kwam als erg angstige poes toe nadat ze werd afgestaan omdat haar vrouwtje naar een tehuis moest verhuizen. Ze had veel aanpassingsproblemen in het begin. Wat haar erg zwaar viel, was andere mensen vertrouwen want Molly was een zeer eenkennige poes. Haar vrouwtje kon alles met haar maar dat vertrouwen was niet voor iedereen bestemd.

Ze heeft er maanden over gedaan om ons een beetje te vertrouwen maar ondertussen is ze heel blij met aandacht van om het even wie. Wel moet een nieuwkomer haar rustig benaderen maar als je aan die voorwaarde voldoet zal ze je graag belonen met haar luide gespin en gekronkel van genot.

Voor Molly zoeken we een rustige thuis zonder kleine kinderen. Ze gaat graag eens buiten maar is zeker geen vrijbuiter die ver weg gaat.