Troesje

Zondag 8 maart werd Troesjes’ geluksdag! jawel, ze mocht verhuizen en dan nog wel naar een vaste vrijwilligster die al heel wat tijd hier met haar had doorgebracht. Ze brak ieders hart, zo’n lieverd! Troesje kreeg nu eindelijk haar verdiende thuis.

===================================================

Troesje is een echte aandachtvrager! Ze verdient zo snel mogelijk een liefdevolle thuis waar ze veel aandacht mag verwachten. Omdat ze gewend was om ook eens buiten te gaan, willen we haar dat niet onthouden dus enkel voor kandidaten die haar de mogelijkheid kunnen bieden om eens een wandeling te maken als ze dat zou wensen. Wie gunt haar dit?

================================================

Troesje, die oorspronkelijk “Poes” heette werd afgestaan omdat ze niet tegen de drukte van de kinderen bestand was. De sukkel hield zich schuil in de slaapkamer en enkel ’s avonds als de kinderen naar bed waren, kwam ze te voorschijn en nestelde ze zich bij de dame die haar drie jaar geleden als zwerver had binnen gelaten toen ze letterlijk aan het raam aanklopte. Wat het poesje toen niet besefte was dat ze aan de verkeerde deur aanklopte want dit bleek aldus niet haar ideale thuis te zijn. Ook werd ons verteld dat Troesje wel eens buiten ging maar ook telkens weer snel terug binnen kwam. We verwachten dat ze in een rustige omgeving wel zal genieten om eens wat tijd buiten door te brengen maar een vrijbuiter die ver weg gaat, lijkt ze ons absoluut niet.

Ongelooflijk hoe Troesje hier zo snel open bloeit! Amper na 24 uur komt ze aandacht vragen en draait ze om onze benen.

Deze lieve en zachtaardige poes zou geboren zijn in 02/2013.  Ze werd medisch volledig goedgekeurd door de dierenarts en is dus helemaal gereed om naar haar eigen rustige thuisje te vertrekken waar ze met veel liefde en begrip omringd zal worden. Wie biedt deze lieverd dat geluk?!