Kaim

Super nieuws! Kaim kreeg op de valreep een nieuwe thuis bij iemand die steeds twee aidspoezen had verzorgd. Nu één van hen overleden was, wilde de weldoener opnieuw een aidspoesje helpen. Hij gaat alleszins naar iemand met kennis van zaken.

======================================

Helaas kreeg Kaim geen thuis. Gezien euthanasie absoluut geen optie is noch voor ons, noch voor de persoon die hem van straat hielp, wordt hij tijdelijk bij Het dierenthuisje opgevangen.

We hopen dat deze lieverd zo snel mogelijk een eerlijke kans krijgt bij iemand die niet paniekerig omgaat met aids, dan wel realistisch.

======================================

Kaim is een gecastreerde kater van amper drie jaar oud. Een schat van een kater, heel sociaal en aanhalig met een mooie volle kop als van een Britse korthaar. Helaas is hij positief getest op aids en daardoor voor velen afgeschreven. Uiteraard totaal onterecht want dit dier kan evengoed oud worden in goede gezondheid. Het is niet omdat hij drager is van FIV dat hij er ook ziek van zal worden of aan zal sterven.

Hij heeft evenveel recht op een leven als elk ander levend wezen! Momenteel verblijft hij bij de dame die hem op straat vond maar door medische problemen en ziekenhuisopname moet hij daar voor 30 maart verhuizen. We hebben dus niet veel tijd meer om een thuis voor hem te zoeken.

Wie heeft een plekje in zijn huis en hart voor deze lieverd? Er is geen tijd te verliezen!