Kaloe

Kaloe verhuisde samen met Kwieda naa een rustig gezin waar ze alle tijd krijgen om open te bloeien.

===================================

Kaloe is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2014. Deze poes maakt deel uit van de grote groep die we toekregen nadat hun hoogbejaarde verzorgers hun hobby uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren. Geen van deze dieren hebben de luxe gekend van een warme omgeving, lekker eten of enige medische zorgen. Daar hebben wij alvast een stukje verandering in kunnen brengen door ze op te vangen in een verwarmde omgeving, hen te verwennen met lekker eten, aandacht en knuffels én door het toedienen van de nodige medische zorgen.

De dieren die we bij “ter adoptie” vermelden, werden allen gesteriliseerd/gecastreerd, ontwormd evenals behandeld tegen andere parasieten en ondergingen een volledige screening door de dierenarts. Bij adoptie van één van deze dieren geven we sowieso een volgende ontwormingsproduct mee gezien dit binnen enkele weken moet herhaald worden. Uiteraard geven we de adoptanten ook alle informatie over de specifieke medische toestand of zorgen mee alsook eventuele medicatie die nog zou gegeven moeten worden wat afhankelijk is van het dier. We hebben nog niet de tijd kunnen maken om van elk dier een mooie foto te maken maar het mag duidelijk zijn dat het uiterlijk geen reden mag zijn om wel dan niet één of meerdere van deze sukkels te adopteren.

Specifieke medische toestand van Kaloe: geen opmerkingen

Qua karakter is Kaloe eerder aan de rustige kant. Ze neemt nog afstand van mensen maar zal niet slaan. Ze heeft gewoonweg tijd nodig na alles wat haar overkomen is.  Kaloe is een poes die graag bij anderen aanleunt dus kan ze best geplaatst worden met een lotgenootje.