Katon & Kea

Katon & Kea kregen dit keer een thuis bij iemand met kennis van zaken en vooral ook heel veel liefde en geduld.  Dit keer zijn ze hopelijk vertrokken naar hun definitieve thuis.

==========================================================================

Katon mocht drie weken geleden samen met lotgenootje Kea verhuizen. Niettegenstaande onze duidelijke uitleg over het feit dat ze tijd nodig hebben om te wennen en het feit dat de adoptanten het zelf ondervonden hadden door bij hen te gaan zitten, brachten ze hen na drie weken reeds terug omdat ze het niet aankonden dat de poezen “nog steeds” angstig op hen reageerden. Wel vertelden ze dat ze enorm aan mekaar hangen, samen spelen, eten en slapen; onafscheidelijk dus.

De twee sukkels zitten er wat verweesd bij. Toch kunnen wij, hun vaste verzorgers, hen al wel terug benaderen en dat na twee dagen.

 

=========================================

Katon is een gecastreerde kater, geboren maart 2019. Hij werd gevonden met een ijzeren band rond de nek. Niettegenstaande zijn trieste voorgeschiedenis is Katon een hele brave poes. Hij loopt weliswaar geen mensen tegemoet wat logisch is maar we zijn er wel van overtuigd dat hij veel liefde te schenken heeft aan iemand die hij echt kan vertrouwen. Daar zal hij wel tijd voor nodig hebben.

Kea is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 30/07/2020.

Deze twee vormen een ongelooflijk duo; ze zijn onafscheidelijk dus moeten ze ook zeker samen geadopteerd worden.

Twee bange lieverds die tijd nodig hebben. Met soortgenoten zijn ze zeer sociaal.