Vlokje

Hoera voor Vlokje en haar nieuwe gezinnetje! We begrepen maar niet waarom deze lieverd nog niet eerder een thuis kreeg : zo lief, zo braaf, zo mooi … maar zo zie je maar! Ze kwam nu terecht in een rustig gezin waar een soortgenootje van haar leeftijd haar vriendje miste na zijn overlijden.  Hopelijk worden ze snel dikke vriendjes!

===========================================

Vlokje is een gesteriliseerde kattin, geboren 2013, die maar liefst 1,5 jaar zich buiten heeft moeten redden na het overlijden van haar baasje. Gelukkig werd ze min of meer verzorgd door buren net als een zevental lotgenoten die helaas minder geluk hadden. Ze vertrouwden niemand anders dan hun vaste verzorger wat maakte dat zij het verder moeten stellen met het leven van een zwerfpoes.

Vlokje konden we gelukkig nog wel helpen. Ze is zeer zeker een lieve poes maar natuurlijk is ze voorzichtig met vreemde mensen. We hebben haar hier zien open bloeien naar de mensen toe die haar verzorgen/gezelschap houden.  Je moet Vlokje gewoonweg rustig benaderen en wat tijd geven om te wennen. We merken ook dat ze graag in het gezelschap vertoeft van soortgenoten dus een sociale soortgenoot kan haar helpen om sneller gerust gesteld te zijn. Natuurlijk kan ze ook geadopteerd worden met één van haar vriendjes hier.

Wie interesse heeft om Vlokje een liefdevolle thuis te gunnen zoals ze die ooit gekend heeft, neemt best even de tijd om bij haar te gaan zitten. Dan zal ze je snel overtuigen van haar zachte karakter.