Kenzie

Kenzie zat al geruime tijd niet in goede papieren qua gezondheid zoals velen die uit haar groep kwamen.  Ze sukkelde aanhoudend en ging van de ene medicatiekuur naar de andere. Helaas kwam ze uit die grote groep van zo’n veertigtal katten die nooit echt de nodige zorgen gekregen hadden voor ze hier aankwamen en dat heeft voor velen van hen nefaste gevolgen gehad. Kenzie heeft dan wel al 4,5 jaar bij ons, ze was veel te jong om te lijden aan nierproblemen.  Helaas stelde ze zich na al die jaren nog steeds niet open tot haar verzorgers wat het bemoeilijkte om haar medisch te helpen. Een pilletje of siroopje onder het eten was geen probleem maar een poes als Kenzie aan de bakster leggen, was geen optie. Hij zou sowieso van stress nog meer achteruit gaan.

In samenspraak met de dierenarts werd dan ook besloten om Kenzie uit haar lijden te verlossen.

=====================================================================

Kenzie is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 05/2012. Zij maakte deel uit van de grote groep onderkomen sukkeltjes die we toekregen omdat hun eigenaars het uit de hand lieten lopen.

Ze heeft net als de anderen tijd nodig maar de verandering in haar houding was veelbelovend.  Helaas kreeg ze niet de kans om het te bewijzen omdat er niemand interesse in haar toonde en nu is ze het hier zodanig goed gewend dat we van mening zijn dat ze niet gelukkiger zal worden door haar te herplaatsen.