Kiki Senior

Update 9/3/2023:  Kiki is nu twee weken bij ons. Na enkele dagen zoeken om haar aan het eten te krijgen, was ze echt aan het genieten. Dat was echter van korte duur. Sinds gisteren staakte ze het eten opnieuw en onze truckjes bleken niet te werken. We namen de beslissing om haar vandaag bij de dierenarts te brengen om haar infuus te geven.  Op amper één nacht tijd leek ze veel vocht verloren te hebben. Hopelijk is het een dipje van korte duur en is ze snel weer thuis. Het is bang afwachten.

==========================================

Kiki kwam bij ons terecht met twee soortgenootjes nadat hun vrouwtje zeer plots overleden was. Ze is een enorme lieverd van 15 jaar die zeer graag gezien werd door haar verzorgster. We doen ons uiterste best om het gemis op te vangen.

Ze stond op schildkliermedicatie toen ze toekwam maar helaas was het te laag gedoseerd.  Ze wordt nu geregeld gecontroleerd zodat we de medicatie kunnen aanpassen wanneer nodig. We dachten er eerst over om haar onder te brengen bij een pleeggezin maar toen we moesten vaststellen dat Kiki niet op de kattenbak gaat, besloten we haar bij ons te houden. Blijkbaar deed ze altijd haar behoefte op een incontinentiedoek.

Ook bleek al gauw dat Kiki geen makkelijke eter is. Heel wat truckjes hebben we moeten gebruiken om haar aan het eten te krijgen wat gelukkig geholpen heeft.