Loesje

Loesje krijgt alle begrip van haar nieuwe personeel: ze gaat er veel aandacht krijgen van haar nieuwe mensen én het gezelschap van een soortgenootje dat onlangs zijn vriendje moest afgeven en riep om een nieuwe kameraad.

======================================================

Loesje is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 06/2016.  Loes is niet graag alleen en dat was het probleem bij haar vorige eigenaar. Door toename van werkopdrachten zat Loesje ganse dagen alleen en dat resulteerde in frustratiegedrag. Loesje mocht ook buiten maar via de deur zonder kattenluik dus kon ze zelf niet kiezen waardoor ze ganse dagen opgesloten zat. Haar eigenaar merkte dat ze erg ongelukkig was en deed afstand van haar in de hoop dat ze nu een thuis mag krijgen waar ze meer aandacht kan krijgen.

Wel zal de nieuwe eigenaar wat geduld moeten opbrengen want Loesje is momenteel in stress. Dat komt natuurlijk door alle veranderingen want in een huiselijke omgeving waar het rustig is en ze de tijd krijgt, zal dat snel veranderen. Een soortgenoot is zeker mogelijk bij Loesje.