King

Hoera voor King! Deze lieverd die al sinds zijn prille jeugd hoopte op een blijvende, liefdevolle thuis heeft die eindelijk gekregen dankzij een geduldig, liefdevol gezinnetje waar hij nu de tijd krijgt om open te bloeien.

========================================================

King is een gecastreerde kater, geboren ca 01/07/2021. Deze stakker heeft maar liefst een jaar in een collega asiel verbleven. Even mocht hij naar een pleeggezin waar hij open bloeide maar hij moest terug het asiel in omdat het pleeggezin plek nodig had voor kittens. Men zag hoe King opnieuw zijn zelfvertrouwen verloor in het asiel. Toen kregen we de vraag of hij bij ons terecht kon.

King kon de dag van aankomst al geaaid worden en is helemaal niet paniekerig. Wel merk je dat hij zich afvraagt wat er allemaal gaande is.  Deze lieve jongen die geen vlieg kwaad doet, hunkert naar een warme, liefdevolle thuis waar hij begrip krijgt. Sowieso zal hij tijd nodig hebben om nieuwe mensen en een nieuwe omgeving te vertrouwen maar dat het in orde komt, kunnen we wel met zekerheid bevestigen. Het enige wat hij nodig heeft is liefde en geduld. Een sociale vriend kan natuurlijk ook zeker helpen. Eventueel kan hij samen met bijvoorbeeld Midas geadopteerd worden.