Kira & Rik

Kira en Rik kregen eindelijk hun verdiende eigen thuisje. Hun pleegmama zal deze lieverds missen maar we zijn er zeker van dat ze nu zeker zo hard zullen genieten.

=====================================================

Kira en Rik zijn twee Chi hua hua’s , respectievelijk dochter en papa. Kira (gesteriliseerd, langharig) is geboren op 24/09/2013 en papa Rik (gecastreerd) is geboren op 01/11/2010.

Ze kwamen toe in erg onderkomen toestand en hebben een dikke maand nodig gehad om te bekomen maar nu zijn ze klaar om de grote stap naar een nieuwe en blijvende thuis te zetten. Kira en Rik hoeven niet absoluut samen te blijven. Wel is aanwezigheid van mensen heel voornaam. Voor beiden zoeken we adoptant(en) die veelal thuis zijn en die hen ook echt gaan betrekken in hun leven. Het liefst zijn ze ganse dagen bij hun mensen.

In het begin waren ze ook helemaal niet zindelijk; eigenlijk waren ze nooit eerder buiten geweest… maar daar heeft het pleeggezin verandering in gebracht! Uiteraard moeten ze de mogelijkheid hebben om op tijd en stond buiten te gaan voor hun behoefte maar op die voorwaarde zijn ze inmiddels mooi zindelijk. Ze hebben zowel tand-, nagel- als vachtverzorging gekregen.

Als je interesse hebt in adoptie van Kira en/of Rik mail ons dan aub met informatie over jouw leef- en woonsituatie, jouw verwachtingen en voeg eventueel wat foto’s toe.