Nao

16/10/2021: Helaas keerde het tij erg plots voor Nao… Op 14 oktober brachten we hem naar de dierenarts want hij had heel dringend vocht nodig. Op tijd van amper 12 uur leek hij nog maar de helft van wat hij was. Zo mager en uitgedroogd! De bloedwaarden logen er niet om. Het was duidelijk dat zijn toestand nu onomkeerbaar was en dat het een kwestie van dagen was. We hebben Nao zo snel mogelijk terug naar huis gehaald in de hoop dat we hem nog goed konden verwennen en dat hebben we gedaan maar helaas mocht het niet lang meer duren. Op vrijdagavond 15 oktober moesten we Nao laten gaan. Hij had niet langer de kracht om te genieten.

Nao heeft ongeveer anderhalve maand bij ons genoten en daar moeten we ons aan optrekken. Hoe kort hij ook bij ons verbleven heeft, we zullen hem enorm missen. Hij was altijd wel in onze omgeving…

===================================================

Nao kwam bij ons toe op 25/08/2021.  Hij was door de collega’s van Het Blauwe Kruis geplaatst maar helaas werd hij geruime tijd later terug gebracht omdat hij er niet gezond uit zag en hij in huis zou plassen. Dat het diertje een medisch verleden had, was meegedeeld aan die adoptant maar toch bleek die het dan onderschat te hebben of had die er niet veel voor over…

Als seniorpoesje van elf met een straatverleden kampt hij met nierproblemen; dat bleek al gauw uit de bloedanalyse. Het opstarten van gepaste medicatie heeft dan ook wonderen gedaan. Nao is gelukkig en geniet! Hij is helemaal niet onzindelijk en ok, zijn vacht ziet er nog niet netjes uit maar naar verwachting zullen ook zijn haartjes er veel beter uitzien. Wij én zeker ook Nao is de mensen van Het Blauwe Kruis dankbaar om het feit dat ze Het dierenthuisje contacteerden om te recupereren.  Als super lief, sociaal katertje had de omgeving van het asiel zijn gezondheid niet ten goede gekomen en dat hebben zij geweten.

Inmiddels is Nao een dikke maand bij ons en zien we een enorm verschil. Wat zouden we hem nog een liefdevolle thuis gunnen waar hij vertroeteld wordt. Voorlopig durven we het echter nog niet goed te wagen omdat we eerst zeker willen zijn dat hij geen terugval krijgt.

Wel zoeken we peters/meters die deze grote lieverd willen steunen zolang hij bij Het dierenthuisje recupereert.  Een eenmalige gift is uiteraard ook héél welkom. Tot nu toe hebben Nao’s onderzoeken en medicatie 216€ gekost.