Lara

Helaas is Lara in de nacht van vier op vijf mei overleden. Haar temperatuur bleef zakken en haar eetlust was volledig was sinds donderdagavond. Ze heeft de ochtend helaas niet meer gehaald. Gelukkig hoefde ze niet op straat eenzaam te sterven, maar wat hadden we haar graag zien genieten. Het ergste om te verwerken, zijn diegenen waar we te laat voor kwamen. Lara had al te lang geleden voor ze hier toekwam. Enkele dagen bij ons maar al zo graag gezien…

===================================

Dit poesje werd op zondag 30 april gevonden in Geel – Larum. Ze zat levenloos in het midden van de weg terwijl auto’s om haar heen slingerden. Gelukkig passeerde een dierenvriend die niet de ogen dicht kneep voor het zieke diertje en bracht haar hierheen.

We doopten haar “Lara”. Helaas was ze er erg aan toe. Alles wees op bloedarmoede en dat werd ook bevestigd uit de bloedonderzoeken. Lara moet al geruime tijd last gehad hebben van nierproblemen waardoor haar waarden nu maar even het tienvoudige zijn van de normale waarden en ze aan ernstige bloedarmoede lijdt. Een dag en nacht aan het infuus bij de dierenarts hebben haar alvast verder geholpen maar de dierenarts geeft haar weinig kans op herstel omwille van geleden schade.

We trachten het haar nu zo aangenaam mogelijk te maken wat tot nog toe aardig lukt. Bij de dierenarts wilde ze niet eten maar ondertussen heeft ze hier al goed gegeten. Ze krijgt nu nierdieet en medicatie om de nieren te stimuleren. Verder proberen we haar zoveel mogelijk aandacht te geven en daar geniet ze enorm van.

Mocht iemand deze poes herkennen, neem dan aub contact op via mail: info@hetdierenthuisje.be. Ze was helaas niet gechipt.