Rico

Eindelijk heeft Rico dan toch de geschikte thuis gevonden! Ze heeft er lang op moeten wachten maar volgens de eerste berichten voelde ze zich direct goed thuis.

======================================

Bijzondere oproep: Voor Rico zoeken we DRINGEND een liefdevolle thuis; ze zit erg onder stress in de groep. Het probleem is dat Rico te onderdanig is waardoor sommige van haar soortgenoten het prettig vinden om haar te pesten. De sukkel durft amper te bewegen. Haar apart zetten is geen optie want dan kwijnt ze ook weg gezien ze echt nood heeft aan menselijk contact. Een eigen thuis is de enige goede oplossing voor haar!

Rico is een gesteriliseerde kattin van ca 6 jaar. Zij was enkele jaren geleden bij de verkoper van de nieuwe Thuis te Geel toegekomen als zwerver -vermoedelijk gedumpt- en had zich er heer en meester gemaakt. Nu haar verzorger verhuisde naar een plek waar Rico niet terecht kon, is zij bij Het dierenthuisje terecht gekomen. Rico is heel erg aanhankelijk, lief en zeer gesteld op menselijke aandacht. Ze verdient een eigen plekje waar ze eindelijk tot rust kan komen. Ze is helemaal niet dominant ten opzichte van soortgenoten; integendeel. Honden is ze gewend, maar ze houdt er uiteraard niet van om achterna gezeten te worden.

Hopelijk wordt haar wens voor de Sint werkelijkheid…