Loena

Helaas moesten we op jonge leeftijd afscheid nemen van Loena; ze was slechts vijf jaar. Ze werd slachtoffer van de vreselijke ziekte Fip. Ze was de schaduw van Bambam die haar nu ongetwijfeld gaat missen.

===================================

Loena kwam als jonge poes toe op 09 november 2014 nadat ze door een vrijwilligster van straat was geplukt en tijdelijk aldaar opgevangen was. Ze kon daar echter niet blijven en zo kwam Loena bij Het dierenthuisje terecht.

In het begin liet ze zich nog wel aanhalen door ons en spinde ze als we haar oppakten, maar naarmate ze meer met haar viervoetige vriendjes begon te spelen, nam ze afstand van mensen.
Uiteindelijk hebben we enkele bezoeken gehad van mogelijke adoptanten voor deze mooie juffrouw maar telkens was ze paniekerig of zelfs niet te zien. Ze voelt zich het best in de groep tussen haar speelkameraden en daarom hebben we besloten om haar niet te herplaatsen. Ze zou zich als enige poes teveel geviseerd en opgesloten voelen.

Haar afstand naar mensen toe maakt haar geen gemakkelijke klant voor een dierenartsbezoekje en dat is toch al een paar keer nodig geweest want deze dame heeft blijkbaar een slecht gebit. Na twee serieuze tandheelkundige ingrepen in 2018 en 2019 houdt ze nu nog maar twee tandjes over!