Voske

Vandaag 07 januari was zonder twijfel al de mooiste dag van het jaar! Voske kreeg de thuis van zijn leven. Twee jonge mensen kozen heel bewust voor deze lieve senior met de juiste instelling: ” we willen hem nog een mooie oude dag gunnen. Hoe lang dat zal zijn, is voor ons niet belangrijk… als hij maar geniet”

De eerste berichten kwamen vanavond al binnen met een veelzeggende foto! Voske was direct thuis en heeft nog niet gestopt met spinnen.

==========================================================

Voske werd vorige week geopereerd aan zijn tandjes waardoor hij zich nu héél goed voelt. Dat brengt echter ook met zich mee dat Voske zich niet langer goed voelt in de groep en veel meer aandacht nodig heeft dan wat wij hem kunnen bieden.

Daarom hopen we dat iemand hem snel die liefdevolle thuis vor zijn oude dag wil schenken!

============================================================

Voske is een gecastreerde kater, geboren 16/08/2001. Deze lieve senior werd via Het dierenthuisje geadopteerd maar werd helaas nu – twee jaar later- terug afgestaan omdat er geen tijd meer voor hem was door de komst van twee kinderen in het gezin.

Voske is een grote lieverd naar mensen toe.  Op voorwaarde dat er een terras is, zou Voske op een appartement kunnen leven. Met rustige honden kan hij perfect samen leven. Ten opzichte van soortgenoten is hij eerder dominant en probeert zich -ondanks zijn leeftijd- nog te laten gelden.

Zijn gezondheid is prima. Hij heeft momenteel enkel wat overgewicht