Loes

Loes kreeg een fijne thuis waar ze ondanks haar leeftijd heel welkom was en waar ze nu met volle teugen geniet van een warme omgeving samen met de poes die al deel uitmaakte van het gezin.

===============================================================

Loes is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren in 2008. Ze is dus een seniorpoesje maar verdient echt wel om nog verwend te worden in een rustig gezinnetje. Deze lieverd werd afgedankt omwille van het feit dat ze medicatie nodig heeft.  Voor haar verhoogde schildklierwaarden heeft ze een siroopje nodig wat ze perfect inneemt in een beetje poezenmelk en een vleugje room.   Ze is echt wel een lieverd maar het feit dat ze nooit eerder met zoveel soortgenoten geleefd heeft en dan ook nog honden rond haar ziet, maakt haar onzeker in de groep.

Daarom hopen we op een goede ziel die haar nog een mooie tijd wil gunnen. Ze kan heus wel met een poes samen leven maar geen grote groep. Natuurlijk zou ze het enig vinden om als enige vertroeteld te worden. Belangrijkste voor haar is een geborgen thuis waar ze terug rust kan vinden.