Loessje

Loesje kon de harten van een stagiaire bij Het dierenthuisje en haar gezin doen smelten en mocht uiteindelijk verhuizen. Volgens de eerste berichten voelde ze zich snel thuis.

======================================

Loesje is een gesteriliseerd kattinnetje, volgens de eigenaar geboren in 2007. Ze werd een jaar geleden door haar geadopteerd uit een asiel met de melding dat de poes nierproblemen had.

Tot voor kort werd Loes in de watten gelegd maar door relatiebreuk en noodgedwongen verhuis naar een studio kon de poes helaas niet bij haar blijven.

Loes is een schat van een poes die zich overal en direct thuis voelt. Zopas werd bloed genomen en het is een feit dat haar nierwaarden niet ideaal zijn, maar we vermoeden ook dat ze ouder is dan de opgegeven acht jaar. Haar tandjes waren erg dringend aan verzorging toe want ze had zelfs abscessen onder de tanden dus dat moet haar veel pijn gedaan hebben.

Ze krijgt een stimulerend medicijn voor de nieren waardoor ze eigenlijk verder niet de gekende symptomen vertoont van een niertpatiënt. Losje voelt zich prima als ze aandacht krijgt en rustig haar dutje kan doen én af en toe eens in het zonnetje kan genieten.