Lotje

Voor Lotje was het haar geluksdag! Ze mocht verhuizen naar een rustige thuis waar ze haar leventje zorgeloos kan verder zetten.

===========================================================

Lotje is een gesteriliseerde kattin van 13 jaar. Sinds ze een kitten was heeft ze bij haar vrouwtje gewoond.

Ze was erg devoot aan haar verzorgster wat haar nu dus erg treurig maakt. Door verhuis naar een serviceflat stond het baasje voor een hartverscheurende beslissing. Ze moest Lotje achterlaten.

Lotje is wat aan de zware kant. Haar tandjes kregen inmiddels verzorging. Verder verkeert ze gezien haar leeftijd nog in goede medische toestand. Lotje slaapt veel, liefst in de zetel bij de persoon waar ze haar vertrouwen aanschenkt. Ze heeft ook de gewoonte om mee te gaan slapen.  Familie vertelt: Bij bezoek vluchte ze naar boven en laat zich niet meer zien. Maar ze past zich wel aan: de dochter van de eigenares heeft een periode met haar gezin met twee kinderen in het huis gelogeerd, en dan kwam ze na enkele dagen wel terug naar beneden en liet ze zich graag aaien.

Hoezeer ze ook in stress zit, ze zal niet krabben of bijten; een lieverd die gewoonweg terug een geborgen thuis nodig heeft.

Hopelijk krijgt Lotje snel zo’n liefdevolle thuis waar ze verder mag genieten.