Mauw

Mauw heeft de ideale thuis gevonden! Dank voor alle positieve reacties om Mauw zo snel aan een thuis te helpen. De mensen die zich het lot van Mauw aantrekken, lieten ons weten dat ze overtuigd zijn dat hij op zijn nieuwe thuis het nog beter zal hebben dan waar hij nu vertoeft; dat is pas écht goed nieuws!

======================================

Ondertussen hebben we ondervonden dat Mauw best een hele aanhankelijke lieverd is die niet angstig reageert op vreemde mensen. Helaas kwamen tot nu toe geen geschikte adoptiekandidaten. We hebben nog tot vrijdag 4/9 om hem aan een goede thuis te helpen! wie wil kennismaken met deze lieve jongen?

=======================================

Mauw is een gecastreerde kater, geboren ca 08/2010.  Hij moet helaas een nieuwe thuis zoeken wegens verhuis van zijn verzorgster. Mauw is als kitten bij haar terecht gekomen maar helaas werd hij niet door alle gezinsleden even goed behandeld wat maakt dat hij zeker vreemde mensen niet zomaar vertrouwt. Toch is hij een poes die graag aandacht vraagt en geeft maar wat hij zeker ook nodig heeft is zijn vrijheid. Hij heeft dus een tuin nodig.  Let wel: even goed heeft hij ook een zetel nodig en iemand die hem liefdevol verzorgt ook al geeft hij misschien niet direct alle liefde terug. Ongetwijfeld zal dat nog veranderen als hij een stabiele en rustige thuis krijgt waar hij gerust kan zijn.

Mauw moet op wat begrip kunnen rekenen. Het grote probleem is dat zijn vrouwtje de eerste week van september al verhuist dus we hebben geen tijd te verliezen. We proberen Mauw rechtstreeks te verhuizen zodat hij niet eerst in een opvang moe terecht komen want dat zou hem echt in de problemen brengen. Ten opzichte van soortgenoten is Mauw dominant dus hij kan best als enige soortgenoot terecht komen.