Louis

Louis krijgt de nodige tijd om open te bloeien na zijn nare ervaringen met mensen. Zijn nieuwe verzorgster zal hem met heel veel liefde omringen. Hopelijk beseft hij gauw dat hij zich geen zorgen meer hoeft te maken.

======================================================

Louis is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2018.  Deze sukkelaar werd gevangen in het teken van de plaatselijke zwerfkattencampagne.  Hij leefde tot dan op een boerderij maar hij mocht in geen geval terugkomen van de boer des huizes…  Hij was al eens beschoten, zo vertelde hij.  Hoewel hij enorm angstig was bij aankomst, bleek al gauw dat Louis helemaal geen wilde zwerfpoes is. Hij moet affectie gekend hebben voordat hij als zwerver daar terecht kwam. Er zit niets kwaad in deze jongen. Uit angst zal hij eens blazen maar als je hem dan aait dan ondergaat hij dat. Genieten durft hij echt nog niet. Dat heeft tijd nodig maar we zijn er zeker van dat hij in een rustige omgeving waar hij begrepen wordt wel tot rust zal kunnen komen.

Daarom hopen we voor hem een geschikte thuis te vinden waar rust heerst en veel liefde aanwezig is. Louis kan perfect met soortgenoten leven.