Snoepie

Snoepie hoefde gelukkig niet langer te wachten op de aandacht die ze gewend was. Haar verzorgers zijn dan weliswaar wat jonger dan haar vorige baasje, ze zal er veel aandacht en liefde krijgen.

============================================================

Snoepie is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren in april 2012. Haar dierbare verzorger is overleden en Snoepie bleef alleen achter. Ze mist de schoot van haar baasje enorm hard en daarom zijn we op zoek naar een thuis waar ze haar onbezorgde leventje mag verder zetten. Snoepie is een lieve dame die heel sociaal is met mensen, hoewel ze volgens de dochter altijd voor haar vader koos zolang hij leefde. Eens ze alleen in het huis zat, kwam ze ook gewillig om aandacht vragen bij haar tijdelijke verzorgers.

Ze heeft altijd binnen geleefd maar een tuin, terras of balkon kan haar mogelijk wel plezieren. Het is echter geen noodzaak. Wat wel van heel groot belang is, dat is dat ze veel aandacht krijgt. Ze was immers gewend om haar bejaarde vriend altijd bij zich te hebben. Ze leefde ook als enige huisdier en dat zou ze het liefst ook zo houden.