Mickey & Molly

Deze twee superlieve schatten kregen een warme thuis, mede dankzij de oproep voor de 4 senioortjes die we rechtstreeks konden herplaatsen. Gezien deze samen geadopteerd werden, stelden we Mickey en Molly voor die zoveel aandacht vroegen en ja hoor… ze wisten de harten van hun nieuwe personeel te veroveren.  Ze konden het niet beter treffen.

==========================================

Mickey en Molly werden binnen gebracht nadat hun trouwe verzorger overleden was. Broer en zus zijn gecastreerd/gesteriliseerd en zijn twaalf jaar. Het was te merken dat hun baasje hen de laatste tijd niet meer had kunnen verzorgen. Eten hadden ze zeker genoeg gekregen; dat is te zien aan hun rondingen maar hun vacht was vooral op de rug erg geklit waardoor ze veel last hadden van schilfertjes.

Gelukkig vloeiden de twee senioortjes snel open en konden we hen gaan verzorgen. Hun vacht is ondertussen ontward en de roos is bij Molly al helemaal weg. Dankzij nog wat dagelijkse kambeurten zal ook Mickey snel terug een glanzende vacht hebben.

Qua karakter zijn dit superpoezen! Er zit geen greintje kwaadaardigheid in. Kopjes geven, uitgebreid laten aaien… ze hebben het allemaal lange tijd moeten missen. Het is dus de hoogste tijd dat ze terug een eigen thuis krijgen waar ze heerlijk kunnen knuffelen.

Medisch zijn deze lieverds nog helemaal ok. Ze moeten alleen enkele kilootjes afvallen maar dat gaat vanzelf nu ze normaal poezeneten krijgen en terug wat meer bewegen.