Minneke

27/01/’22: Vandaag is Minneke van ons heen gegaan. We vonden haar levenloos terug in een bakje van de krabpaal in de pergola, nabij de pelletkachel. Ze lag erg vredig alsof ze lag te slapen. Er waren helemaal geen tekenen van ziekte.

Minneke heeft gelukkig nog -bijna- 2 jaar bij ons kunnen genieten nadat ze door haar bejaarde eigenares buiten werd gezet omdat ze in huis had gedaan door gebrek aan een kattenbak.  Weer een helder sterretje aan de hemel erbij.

====================================================================

Op 23 februari 2020 kwam Minneke bij ons toe nadat ze bij haar vrouwtje op de zetel had geplast en daardoor het huis uitvloog. De sukkel was gewend om buiten haar behoefte te doen nadat het bejaarde vrouwtje het in haar hoofd had gekregen dat ze de kattenbak niet meer in huis wilde. Dat ging allemaal nog goed totdat ze Minneke ook niet meer buiten liet… tja!?

De lieverd was, volgens de dame toen al 16 jaar, wat we weliswaar erg in vraag stellen want voor die leeftijd ziet ze er echt nog wel heel jong uit. De sukkel was in ieder geval enorm onder de indruk.

Ondertussen voelt ze zich thuis (na ca een jaar) maar toch heeft ze enkel vertrouwen in haar vaste verzorgers.