Minnie

Minnie is ondertussen helemaal open gebloeid en wist haar kandidaat adoptant te overtuigen met haar charmes. Ze kan rekenen op een rustige thuis waar ze alle tijd zal krijgen om open te bloeien én vele liefdevolle knuffels.

=========================================

Minnie is een gesteriliseerde kattin, geboren 16/06/2012. Deze poes werd afgestaan omdat de eigenares angst had dat ze de kinderen zou aanvallen. Het nieuw samengestelde gezin telde plots twee baby’s erbij en dat leek voor Minnie te stresserend. De poes werd verbannen naar de veranda en tuin want ze blies en durfde uit te halen, aldus de eigenares.

De poes kwam erg gestresseerd toe en blies telkens we haar ruimte betreden. Al gauw bleek het angst te zijn wat resulteerde in zichzelf verweren. Aanvallen was er echter niet bij. Na twee dagen konden we haar al aaien en ondertussen begint ze te ontspannen als we met haar spelen.

Dit poesje moet gewoonweg terug tot rust komen. Voor haar zoeken we dan ook een rustige thuis zonder al te kleine kindjes want daar zal ze nu wel genoeg van hebben na de slechte ervaring. Dat risico nemen we liever niet.