Mustie

update 02/05/2015

Mustie mocht vandaag verhuizen naar zijn nieuwe thuis bij een grote dierenvriend. Hij krijgt het gezelschap van soortgenoten en zal in alle rust kunnen wennen aan zijn nieuwe thuis en genieten van alle aandacht van zijn vrouwtje. Ook zijn gewoonte om te dutten op het bed zal hij kunnen voortzetten.

==============================

Mustie is geadopteerd door een poezenvriend die begrip heeft voor wat deze lieve dame heeft meegemaakt. Met kennis van zaken zal ze haar rustig laten openbloeien. Op naar een evenwichtig en liefdevol leventje!

===============================

Mustie is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 07/2010. Deze Britse korthaar heeft een zeer zacht karakter maar dat is in het verleden duidelijk misbruikt. Toen Mustie toekwam was hij van alles en iedereen erg angstig. Ondertussen durft hij terug te bewegen en heeft hij ons leren vertrouwen zolang we rustig met hem omgaan en geen al te bruuske bewegingen maken.

Mustie is een sociale poes met soortgenoten en kan ook goed overweg met rustige honden. Voor hem zoeken we een begripvolle thuis zonder al teveel drukte zoals jonge kinderen, speelse honden enz.