Nello

Nello is helaas gestorven aan nierinsuffici├źntie. Toch heeft Nello nog een dik half jaar mogen genieten. we zijn blij dat hij dat dan toch nog heeft mogen kennen na zijn trieste verleden.

======================================

Nello kwam toe nadat zijn verzorger hem achterliet bij verhuis. Hij was er erg aan toe. Zijn oogje was totaal verloren ten gevolge van een ontsteking die niet verzorgd werd. De sukkelaar was ook erg angstig maar dat verbeterde gelukkig snel nadat het oogje verwijderd was en hij ons wat beter leerde kennen. Toen bleek hij een grote lieverd te zijn die dolgraag geaaid wordt maar niet altijd weet hoe met die aandacht om te gaan. Het maakt hem extra schattig.

Helaas kwam uit de bloeduitslag het resultaat dat hij Fiv positief was (kattenaids). Gelukkig is hij heel sociaal naar soortgenoten en vormt het dus geen risico voor zijn medebewonertjes. Nu maar hopen dat Nello nog lang mag genieten en dat de aids niet uitbreekt. Wel weten we dat hij niet meer jong is en dat zijn organen al wat ouderdomsverschijnselen vertonen zoals de niertjes die niet meer optimaal werken.